Interesse?!

Stap 1

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze school kan je telefonisch contact opnemen met de school voor het maken van een afspraak voor een intake/oriëntatiegesprek en een rondleiding door de school.

Tijdens de rondleiding zullen we je zoveel mogelijk vertellen over onze school. We laten ons schitterende pand zien en zo krijg je een helder beeld van onze school. Omdat er geen slechte scholen zijn in Bussum, is de indruk die je krijgt tijdens dit bezoek erg belangrijk voor het maken van je keuze.

aanmelden

Stap 2

Ouders kunnen hun kind vanaf de leeftijd van 2 jaar aanmelden op een school van Talent primair. Aanmelding van jongere kinderen worden niet in behandeling genomen.

Aanmelding houdt niet in, dat het kind ook daadwerkelijk op de school geplaatst zal worden. Hiervoor zijn namelijk criteria vastgesteld. Deze luiden:

– broertjes/zusjes van reeds geplaatste kinderen hebben als eerste voorrang
– evenwichtige samenstelling van de groep
– de groepen zijn maximaal 30 leerlingen
– de overige kinderen worden volgens het criterium van school nabijheid geplaatst. We kijken dan naar welke kinderen er het dichts bij de school wonen.

Het plaatsen van 4-jarige kinderen voor een nieuw schooljaar wordt schriftelijk aan de ouders bekend gemaakt. Wanneer je kind eenmaal in een groep geplaatst is, worden verzoeken om te veranderen van groep niet gehonoreerd.

aanmelden

Stap 2

• broertjes/zusjes van reeds geplaatste kinderen hebben als eerste voorrang
  • evenwichtige samenstelling van de groep
  • de groepen zijn maximaal 30 leerlingen
  • de overige kinderen worden volgens het criterium van school nabijheid geplaatst. We kijken dan naar welke kinderen er het dichts bij de school wonen.

starten

Stap 3

Leerlingen starten op het moment dat ze vier zijn geworden. Leerlingen die vier worden en hun ouders, ontvangen ongeveer 3 weken vóór hun vierde verjaardag een schriftelijke uitnodiging van de leerkracht om een afspraak te maken over de wenochtenden.

Leerlingen worden niet meer geplaatst in de periode van 6 effectieve weken voor de zomervakantie. Deze leerlingen beginnen na de zomervakantie op onze school.